A Milli Takımımız, Galler ile deplasmanda 0-0 berabere kaldı

A Milli Futbol Takımımız, UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup’taki ilk maçında konuk olduğu Galler ile 0-0 berabere kaldı. Barış Alper Yılmaz’ın kırmızı kart görmesiyle 10 kişi kaldığı maçtan 1 puanla ayrılan ay-yıldızlılar, gruptaki ikinci maçında 9 Eylül Pazartesi günü İzlanda’yı konuk edecek. A Milli Futbol Takımımız, UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup’taki ilk maçında deplasmanda Galler ile karşı karşıya geldi. Cardiff Şehir Stadı’nda oynanan mücadele 0-0 berabere bitti. MİLLİLER PENALTI BEKLEDİ Karşılaşmaya tutuk başlayan ve birçok pas hatası ile top kaybı yapan ay-yıldızlılar, ilk 45 dakikada varlık göstermekte ve…

GÜNDEM SPOR 

A Milli Futbol Takımımız, UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup’taki ilk maçında konuk olduğu Galler ile 0-0 berabere kaldı. Barış Alper Yılmaz’ın kırmızı kart görmesiyle 10 kişi kaldığı maçtan 1 puanla ayrılan ay-yıldızlılar, gruptaki ikinci maçında 9 Eylül Pazartesi günü İzlanda’yı konuk edecek.

A Milli Futbol Takımımız, UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup’taki ilk maçında deplasmanda Galler ile karşı karşıya geldi. Cardiff Şehir Stadı’nda oynanan mücadele 0-0 berabere bitti.

MİLLİLER PENALTI BEKLEDİ

Karşılaşmaya tutuk başlayan ve birçok pas hatası ile top kaybı yapan ay-yıldızlılar, ilk 45 dakikada varlık göstermekte ve pozisyon üretmekte zorlandı. Milliler, 29. dakikada Barış Alper Yılmaz’ın ceza sahası içerisinde kalmasının ardından penaltı bekledi. Karşılaşmanın Norveçli hakemi Saggi, beyaz noktayı göstermedi. Bu pozisyonun ardından yaşanan gerginlik nedeniyle Barış Alper sarı kart gördü.

GALLER’İN GOLÜ OFSAYT

İlk yarıda oyunun genel hakimi olan Galler, 37. dakikada golü buldu. Savunma arkasına sarkan Thomas, Mert ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda aşırtma vuruşlu topu ağlar gönderdi. Ancak bu gol, ofsayt gerekçesiyle geçerlilik kazanmadı. Kalan dakikalarda gol olmayınca ilk yarı da 0-0 tamamlandı.

Önerilen Haberler

Leave a Comment